Contact

Indien u een vraag wil stellen of in contact wil komen met Rechtswinkel de Langstraat, kunt u dat doen middels onderstaand contactformulier.
In verband met het coronavirus kunt u nu tijdelijk gebruik maken van het onderstaande contactformulier om uw juridische vragen te stellen. Wij verzoeken u zo concreet mogelijk aan te geven wat de situatie is en wat precies uw vraag is. Als u documenten hebt die relevant zouden kunnen zijn, geef dit dan aan in de beschrijving van de situatie. Indien nodig zullen wij u vragen ons de documenten te mailen.

U kunt het contactformulier ook gebruiken om een afspraak te maken om naar het spreekuur te komen. Wij verzoeken u om minimaal twee dinsdagen te noemen waarop u tussen 19:00 en 20:30 naar het spreekuur zou kunnen komen. U hoort dan van ons wanneer wij u graag ontvangen.

Belangrijk: Rechtswinkel de Langstraat bestaat volledig uit rechtenstudenten die op vrijwillige basis advies geven. Rechtswinkel de Langstraat accepteert geen aansprakelijkheid voor acties die ondernomen worden op basis van de gegeven adviezen.

Uw naam *

Uw e-mailadres *

Onderwerp

Beschrijving van de situatie en uw vraag

Neem de 4 karakters over
captcha

De met een * gemarkeerde velden, zijn verplicht in te vullen velden.