Contact

Indien u een vraag wil stellen over de Rechtswinkel of in contact wil komen met Rechtswinkel de Langstraat, kunt u dat doen middels onderstaand contactformulier.

Vanaf 21 juni zijn wij weer geopend. Wij werken dan op afspraak. Wij verzoeken u vriendelijk om via onderstaand contactformulier een afspraak te maken. Vermeld duidelijk op welke datum u graag langs zou willen komen.

Tot 21 juni is het nog mogelijk om uw juridische vraag via het contactformulier te stellen. Wij vragen u om de situatie zo duidelijk mogelijk te beschrijven en onder deze beschrijving zo concreet mogelijk uw vraag neer te zetten. Indien nodig zal een rechtswinkelier contact met u opnemen om de situatie en uw vraag te verduidelijken.

NB: vanwege deze manier van werken kunnen wij onze normale adviestermijn van 2 weken niet garanderen. Wij vragen hierbij om uw begrip.

Belangrijk: Rechtswinkel de Langstraat bestaat volledig uit rechtenstudenten die op vrijwillige basis advies geven. Rechtswinkel de Langstraat accepteert geen aansprakelijkheid voor acties die ondernomen worden op basis van de gegeven adviezen.

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Onderwerp

  Beschrijving van de situatie en uw vraag

  Neem de 4 karakters over
  captcha

  De met een * gemarkeerde velden, zijn verplicht in te vullen velden.