Bestuur

Het bestuur van Rechtswinkel de Langstraat bestaat uit Loes Klaren, Lynn Berkelmans en Jasper van Beurden. Zij worden hieronder aan u voorgesteld. Indien u vragen heeft voor iemand uit het bestuur kunt u hen bereiken via het emailadres: bestuur@rechtswinkeldelangstraat.nl.

Loes Klaren

Loes is voorzitter van Rechtswinkel de Langstraat. Momenteel is zij bezig met het behalen van haar master strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar studie werkt Loes als griffier bij het gerechtshof in Arnhem. Daarnaast is zij betrokken bij diverse maatschappelijke organisaties. Na zich met enthousiasme te hebben ingezet als rechtswinkelier, zal zij dit de komende tijd ook gaan doen in haar functie van voorzitter.

Lynn Berkelmans

Lynn zit in haar laatste jaar van de opleiding HBO-Rechten aan de Juridisch Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. De opleiding beviel haar zo goed, dat zij in 2018 besloot om haar kennis in de praktijk te gaan brengen. Daarom is zij sinds 2018 vrijwilliger bij Rechtswinkel de Langstraat. Vanaf heden zal zij de taak van secretaris gaan vervullen. Een leuke nieuwe uitdaging waar zij vol enthousiasme mee aan de slag gaat.

Jasper van Beurden

Jasper is de penningmeester van Rechtswinkel de Langstraat. Na een bachelor en master Internationaal en Europees Recht is hij het onderwijs in gegaan, om maatschappijleer en wiskunde te geven. Hiernaast houdt hij zich graag bezig met maatschappelijke initiatieven, waaronder ook de Rechtswinkel. Na 2 jaar als rechtswinkelier actief te zijn geweest bij de Rechtswinkel, werd hij vanaf 2019 ook bestuurslid. Deze rol vervult hij sindsdien met veel plezier.