Bestuur

Het bestuur van Rechtswinkel de Langstraat bestaat uit Rosalie Wijma, Yvette Treffers en Jasper van Beurden. Zij worden hieronder aan u voorgesteld. Indien u vragen heeft voor iemand uit het bestuur, kunt u ze ieder afzonderlijk benaderen door hun persoonlijke contactgegevens. Daarnaast zijn zij bereikbaar via het mailadres bestuur@rechtswinkeldelangstraat.nl.

v.l.n.r.: Yvette Treffers, Rosalie Wijma en Jasper van Beurden

Rosalie Wijma
Rosalie is voorzitter van het bestuur van Rechtswinkel de Langstraat. Na het behalen van haar bachelor Rechtsgeleerdheid is ze dit jaar begonnen met de master Staats- en Bestuursrecht in Nijmegen. Rosalie is sinds 2017 vrijwilliger bij Rechtswinkel de Langstraat. Daarnaast is ze actief geweest in verschillende commissies en heeft ze ervaring opgedaan als juridische vrijwilliger bij Slachtofferhulp Nederland. Het vervullen van een bestuurstaak is een nieuwe uitdaging, waar ze zich met veel enthousiasme voor in zal gaan zetten.

Contactgegevens
Mailadres: voorzitter@rechtswinkeldelangstraat.nl

Yvette Treffers
Yvette neemt de rol van secretaris bij Rechtswinkel de Langstraat in. Momenteel is Yvette bezig met haar minor Bedrijfsjurist aan de Juridische Hogeschool te Tilburg. Naast haar studie en werkzaamheden bij de Rechtswinkel werkt Yvette iedere zaterdag in een groentespeciaalzaak in Drunen. Voorheen was Yvette al geruime tijd werkzaam bij Rechtswinkel de Langstraat als rechtswinkelier, waarna ze nu als secretaris nog meer haar steentje kan bijdragen aan de Rechtswinkel. Ze gaat dan ook vol enthousiasme aan de slag.

Contactgegevens
Mailadres: secretaris@rechtswinkeldelangstraat.nl

Jasper van Beurden
Jasper is de penningmeester van Rechtswinkel de Langstraat. Na een bachelor Internationaal en Europees Recht is hij nu bezig met het afronden van zijn master Internationaal Recht. Hiernaast houdt hij zich graag bezig met maatschappelijke initiatieven, waaronder ook de Rechtswinkel. Ook zet hij zich vrijwillig in bij onder meer voetbalvereniging RKDVC en basisschool de Olof Palme. Na 2 jaar met plezier en voldoening rechtswinkelier te zijn geweest voor de Rechtswinkel, heeft hij besloten ook in het bestuur plaats te nemen. Jasper hoopt hiermee de Rechtswinkel tot een nog groter succes te maken dan deze nu al is.

Contactgegevens
Mailadres: penningmeester@rechtswinkeldelangstraat.nl