Openingstijden

Corona

In verband met de maatregelen rondom Corona kunt u voorlopig alleen op afspraak naar het spreekuur komen. Voor het maken van een afspraak, kunt u het contactformulier gebruiken.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Rechtswinkel de Langstraat werkt met wekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavond van 19:00 uur tot 20:30 uur. Als u op het spreekuur komt, zullen medewerkers van Rechtswinkel de Langstraat naar uw verhaal luisteren en met u in gesprek gaan. Zij zullen vervolgens een advies uitbrengen per mail. Om u goed te kunnen helpen tijdens een van onze spreekuren, verzoeken wij u alle mogelijk relevante brieven en stukken mee te nemen. Heeft u voorafgaand aan het spreekuur al vragen? Stel ze dan via het contactformulier of kijk even tussen de veelgestelde vragen (FAQ), wellicht vindt u daar het antwoord op uw vraag!

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen is Rechtswinkel de Langstraat gesloten. Zaken die vóór de hieronder genoemde data zijn ingenomen worden gewoon behandeld. De spreekuren op de volgende dinsdagen vervallen:

  • Dinsdag 14 juli tot en met dinsdag 1 september (zomervakantie).

Spreekuren worden in Drunen gehouden. Het adres is: